Bâb-ı esrar


BABAKANUŞ

Patlıcanlara çatal batır ve közle + streç kağıda sar, biraz soğusun ve su yardımı ile kabuklarını soy + içi tencereye koy ve el blenderi ile ez + dövülmüş sarımsak + tuz + tereyağ ve yaklaşık 10 dk kısık ateşte pişsin. Afiyet olsun...



5 yorum:

Fransali Gelin dedi ki...

Yemekten ziyade tencere çok sirin :)

Deli Anne dedi ki...

Sunumlarınızın birçoğu harika ama bu en harika:)

Sinejan dedi ki...

Kesinlikle :-)
Ben bu yorumu pek sevdim, teşekkürler...

Delibu! dedi ki...

Yemeklerin tadı güzeldir eminim ama sunmak ve fotoğraflamak da ayrı marifet! Çok güzel sunup,,fotoğraflıyorsun :)
Ellerin dert görmesin.

Sevgiyle.

Sinejan dedi ki...

Yani bazen tutturuyorum işte hehe :) Teşekkür ederim, sen beğen ben devam ederim inş. Sevgiler...