Patlıcanlara çatal batır ve közle + streç kağıda sar, biraz soğusun ve su yardımı ile kabuklarını soy + içi tencereye koy ve el blenderi ile ez + dövülmüş sarımsak + tuz + tereyağ ve yaklaşık 10 dk kısık ateşte pişsin. Afiyet olsun...
Babasının sarı pisiği, annesinin büğüyemeyen kızı. Eşinin tatlı, daha çok baş belası ve meleklerinin sabırsız annesi.
Bir çok şehir eskiten ve en nihayetinde ait olduğu yere dönen. Sessizliği, gecenin bereketini ve kedileri çok seven.
Asıl mesleği stilistlik olan ama ev hanımı moduna çabuk alışan, fotoğraf çekmeden duramayan, güneşsiz ve çiçeksiz yaşayamayan, hayatı fazlasıyla seven, Hello Kitty hayranı bir Çerkez kızı...
5 yorum:
Yemekten ziyade tencere çok sirin :)
Sunumlarınızın birçoğu harika ama bu en harika:)
Kesinlikle :-)
Ben bu yorumu pek sevdim, teşekkürler...
Yemeklerin tadı güzeldir eminim ama sunmak ve fotoğraflamak da ayrı marifet! Çok güzel sunup,,fotoğraflıyorsun :)
Ellerin dert görmesin.
Sevgiyle.
Yani bazen tutturuyorum işte hehe :) Teşekkür ederim, sen beğen ben devam ederim inş. Sevgiler...
Yorum Gönder