Bâb-ı esrar



MEYVELİ MOUSSE

Malzemeler: 450 gr frambuaz + 400 gr beyaz peynir + 4 yemek kaşığı pudra şekeri + 1 kahve kaşığı sıvı vanilya + 2 yumurta beyazı.


Yapılışı: Frambuazları hızlıca sudan geçir + 50 gr ayır + kalanları çatalla ez + beyaz peynir + pudra şekeri + sıvı vanilya ve karıştır.


İki yumurta beyazını kar haline getir ve ilk karışıma yavaş yavaş ekle.

Dört mini kupaya eşit şekilde paylaştır. Üzerini tam meyve ile süsle ve en az 30 dk buzdolabında beklesin. Afiyet olsun...


3 yorum:

Tombul Tarifler dedi ki...

oh eline sağlık hem görüntü hem tarif göz dolduruyor. sevgiler takipteyim.

Kokosss ;))) kelebek dedi ki...

oy oy oy bu satte bayılıcımmm sımdııııııııı..nasıl guzelllll gorunuyor üüü :((

Sinejan dedi ki...

Tombul Tarifler; Hoş geldin, teşekkür ederim :)

Kelebek; Ben her daim baygın dolaşıyorum görüyorsun :)