Bâb-ı esrar


Pembe köse canim kizim RâNa'nin kösesi ve yatagi...


Mavi köse canim oglum ÖmeR'in kösesi ve yatagi...


Kar bekliyoruz, dizilip izleyecegiz. Ama hala kar bekliyoruz...


TaTasindan kizima Hello Kitty aynasi. Odama asmama izin vermedi :)


Kitap & tamir kösesi...



Iki yil önce Ikea'dan bu masa ve sandalyeleri almistim. Cok eskidiler bende bant ile serit çekerek biraz kamufle etmeye çalistim. Beyaz boya zaten elimden düsmüyor, derken kullanmaya devam...


Kullanilmayan kapiyida biraz süsledim çok daha hos görünüyor bence...


Pembe RâNa & mavi ÖmeR çerçeveleri ve bebeklik fotograflari...


Oglumun araba sepeti. Diger bir kismi cebinde, anneanne'de, arabada bazende yastik kilifinin içinde :)


Hello RâNa :)

Ve bu postun asil konusu! Canim kizim seneye ilkokula baslayacak ins Allah. Kardesi ile odalarini ayirmayi düsünüyorum, çalisma masasinada ihtiyaci olacak, artik gelsin ödevler ve çocuksu seylerde pek gönlü kalmayacagi için uzun yillar kullanabilecegi bir genç odasi yapmayi düsünüyorum. Tabii bunun için önce tasinmam gerek, esyalari zevkime göre bulmam ve almam gerek, kaldi 9 ay ve bana simdiden kolay gelsin. Gönlümüze göre yapabilir miyiz bilmem ama hayali bile güzel ve simdilik yeter. Bakalim sende begenecek misin ben bayildim! 


Tutmayin beniiiii :)


Huzurlu bir hafta sonu geçirmen dilegi ile...



P.s: Lütfen yasal islem yapmayin fotograflari nereden buldugumu hatirlamiyorum :( Uzun zaman önce kaydetmistim bilginize :)

9 yorum:

GüzelGül dedi ki...

cok güzel odalari varmis benim hem ilgimi cekti hemde sevindim böyle acik tonlarda olmasi.Cünkü cocuklari tabiri caizse aktif yapan onlari yoran ve hem ruh olarakda yoran cilginlasmalarina sebep oluyor koyu veya karisik renkler.

Mein Blog/Blogum

bluestyle dedi ki...

kuzuların şimdiki odaları da çok güzel rana için sectiğin oda da ben de bayıldım acıkcası. tekrar çocuk olmak istedim görünce:)

ayrıca notuna da bayıldım çok tatlısın:)

u.aydin dedi ki...

aaa oglunun nevresimi benim oglumla pisti oldu.ikeadan aldigin cogu sey de.ama inan cok begenerek ve kalitesine guvenerek uzun zamandir kullaniyorum.insallah kizinin odasini da gonlune gore yaparsin sevgilerle.

sweetheartela dedi ki...

çok güzelmiş odaları,bize de böyle mavi-pembe bi oda gerekiyor artık.Ama oğlumun var olan odasına nasıl pembe ekleyeceğiz karar veremiyorum.Almak istediğiniz odalarda çok şık.Özellikle 2.fotoğraftaki oda tam benlik :)) Kolay gelsin..

Adsız dedi ki...

En son not harika! :))

Ufaklıkların odası ne güzel öyle ya, çocuk olasım geldi. Eminim kızın için düzenleyeceğin oda inanılmaz güzel olacak. :)

Fransali Gelin dedi ki...

ikeacilar belli oldu burda canim :) Zevkli kadinsin vesselam...

KeleBek MisâLi ... dedi ki...

Fransada ki evlerin odalari cogunlukla kucuk oluyor bilirim ama sizin yatiginiz gibi degerlendirmek hic aklima gelmemisti ki daha oncede cevremde sahit olmamistim guzel fikir oldu tesekkurler ;)

KeleBek MisâLi ... dedi ki...

huzurla neseli buyusunler insallah :))

Sinejan dedi ki...

Güzel Gül; Çok severim açık renkleri ama daha fazla kullanmak için meleklerimin büyümesini bekliyorum. Kesinlikle haklısın, iyi doğru seçim yani :)

Bluestyle; Teşekkürler, evet şikayetçi değilim ama imkanım olursa değiştirmek isterim. Yaaa ne yapayım öyle ama :)

U.Aydın; İkea olmazsa biz ne yapardık ? Çocuklara kalite dayanmaz ama severim modelleri, eee hep anneler mi pişti olacak birazda çocuklar. İnş Allah, sevgiler...

Esra; Düşün taşın, bir oda, bir erkek bir kız ancak bu kadar oldu. Evet bu gidişle o odayı kendime yapacağım :)

Nûr BetÜul; Hehe ne notmuş ama :) Teşekkürler, bu gidişle kızımdan önce kendime yapacağım çok seviyorum bu tarzı...

Gelin; Canum sağ ol. İkea evimin her şeyi :)

Kelebek Misalı; Evet, burada büyük odalı daire, ev bulmak zor. Oda küçük olunca sonuç böyle oldu, fenada olmadı gibi :) Amin iş, sevgiler...